A l’agost, fem vacances #desdelnuvol

Tot treballador es mereix unes vacances i un servidor que, entre d’altres laborals, es mira el món des de les vores més innovadores i properes i explica les troballes fetes des del núvol d’aquest bloc, no vol ser menys.

Per això, durant aquest mes d’agost, el Des del núvol, amb amor se’n va a dormir les calorosos migdiades de l’estiu i s’acomiada fins al setembre. Malauradament, el seu autor no farà el mateix i, ja sia a Lisboa, Sintra, Evora, Rota o Sevilla anirà captant la vida de les persones que han fet del seu camí un repte i malden per fer-se un nom entre la tribu emprenedora del planeta.

Esperem tornar del romiatge doncs amb noves experiències del ponent meridional peninsular i amanir el darrer trimestre de l’any amb nou models de negoci, possibilitats de finançament més enllà de la clientela, alguna casuística curiosa des del núvol o en el món més corpori i tradicional o, per què no, informacions sorgides d’un entorn laboral que permutarà la gestió dels webs d’empresa pel més bast territori de la gestió de la formació per a les empreses, els professionals i els emprenedors que tinguin a bé passar-se per Barcelona Activa per a millorar les seves capacitats.

Bones vacances als atzarosos que en disposeu, i molta sort als que, per contingències del destí, us quedeu prop de casa per a fer quatre calerons, gaudir del vostre entorn immediat o patir els rigors d’un estiu que ja ha superat la canícula del solstici.

Però no vull marxar sense deixar deures als desvagats: Es tracta de voltar pel Connecta, l’espai per a les connexions dels professionals i les empreses de Barcelona. Una xarxa social que és en beta pública fins, si tot rutlla com Déu mana, mitjans de setembre. Volteu-la, connecteu-vos, trastajeu-la i, si voleu, digue-me com la veieu i si us rersulta d’utilitat.

Bon agost i ens retrobem al setembre!

Publicat per

lluismauriselles

https://about.me/lluismauriselles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s