Una cadena de gent enxarxada pel talent

Tot i tenir l’agència allotjada a la Incubadora d’Empreses Barcelona Glòries, vaig conèixer la Lydia Gil a través de BizNetBarcelona, una xarxa social que és a punt d’esdevenir, com una au fènix digital, en Barcelona Connecta, la nova xarxa de l’emprenedoria a Barcelona.

La Lydia és un dels rostres que s’amaguen rere l’agència de comunicació social MILPERSONAS. Un d’aquells col·lectius que es dediquen al fresh marketing per posar-li un nom comercial a la cosa.

Una de les iniciatives més interessants del col·lectiu és milpersonascolntalento.com, una cadena de recomanacions on cada artista recomana al següent, amb l’objectiu d’enllaçar 1.000 persones de diverses disciplines i llocs del món.

La cadena, iniciada al mes d’octubre del 2010, és un repte i una oportunitat per a fer aflorar talentosos artistes que no apareixen en la roda mediàtica convencional, tal i com assenyalen els seus creadors. I, el passat dimecres 9 de maig, el Facebook de MilPersonas anunciava la reactivació de la cadena des de les entranyes del Districte Federal mexicà de la mà d’una talentosa artista que bascula entre la música i la il·lustració i que és la baula número 105 d’aquesta cadena.

Una iniciativa que mostra com el talent recomana talent i com la comunicació social no entén ni de diners ni de fronteres, només de creativitat i bones idees.

Publicat per

lluismauriselles

https://about.me/lluismauriselles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s