#UOC&Plugged – Ments despertes per un món més social

Qui em coneix i em llegeix sap que no m’agrada l’applemania. Ja vaig manifestar-ho en aquest mateix bloc. Ho confesso, sóc un applemaniàtic!

Ara bé, vagarejant pel Twitter m’he trobat un cas d’aprofitament de la poma que m’ha agradat i molt. És el dels emprenedors de la poma usada que, responent al nom d’Usa2, s’han llençat a la piscina amb un mercat de compra – venda de productes utilitzats pels deixebles dels de Cupertino.

Però la pluja de ments despertes recollides per la deriva d’un diumenge de casa i Twitter no s’ha reduït a les pomes, sinó que també em va permetre tutejar el món, però en un sentit un xic diferent al cnvencional. I és que Tuteate.com és un recull de manuals, consells i idees per a que qualsevol passavolant pugui practicar el fes-t’ho tu i que es finança a través de publicitat i d’una complerta botiga de creacions fetes pels “amics” que han parit aquest projecte.

I com, on n’hi ha dos, ni a tres, anem per la tercera. Es tracta d’un mercat d’intercanvi força especial i és que WikiMums.com, la idea que en Gonzalo i la Neus presenten al UOC&Plugged 2012, l’imperdible concurs d’idees i projectes organitzat pel MentsObertes de la UOC, es defineix com un projecte de “les mares d’avui per a als nens de demà”. Tot un repte wikinomic de reutilització i reciclatge per un món més humà.

Avui, a les 6 de la tarda, el núvol de la UOC descarrega manifest, projectes i idees a la barcelonina Fàbrica Moritz.

Publicat per

lluismauriselles

https://about.me/lluismauriselles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s